De inrichting van het huisje

Het vakantiehuisje heeft een woonkamer met een open keuken en een eetbar. Het huisje is centraal verwarmd en heeft over de hele oppervlakte vloerverwarming. Aan de voorkant van de woonkamer is een schuifpui naar de grote eigen tuin waar je 's ochtens een lekker kopje koffie onder de walnotenboom kan drinken of 's middags kunt relaxen in een luie stoel. Er is een draadloze internetaansluiting, een televisie, een stereo installatie en een platenspeler aanwezig. Verder beschikt het huisje over een badkamer met raindouche en thermostaatkraan, een slaapkamer met een tweepersoonsbed en een apart toilet met fonteintje.

woonkamer

De keuken

De gezellige open keuken is volledig ingericht met o.a. een gaskookplaat en afzuigkap, een magnetron, een koelkast met vriesvak en een vaatwasmachine. Er zijn een koffiezet apparaat en waterkoker aanwezig zodat u zelf een lekker bakje koffie of thee kunt zetten. Verder bevat de keuken alles wat nodig is om naar hartelust te kunnen kokerellen.

De woonkamer

De woonkamer is knus ingericht. Er staat een houtkachel in de kamer om gezellige warmte en sfeer te kunnen creëren. De leren slaapbank kan zo nodig worden uitgeklapt tot een tweepersoons bed. In de woonkamer staan een televisie, een stereo installatie met cd en een platenspeler met de ouderwetse langspeelplaten.

Douche en toilet

Badkamer en toilet zijn luxe ingericht met alle moderne faciliteiten. De badkamer is ingericht met een raindouche en thermostaatkraan, een modern badmeubel en een designradiator. In het toilet bevindt zich een fonteintje. Beide vertrekken zijn volledig betegeld.

Foto's

Wilt u een indruk krijgen van de inrichting van het huisje?.  Klik op een afbeelding om die te vergroten. Vervolgens kunt u een volgende afbeelding kiezen of het schermpje sluiten.


tv
tv
houtkachel
houtkachel
open keuken
open keuken
slaapbank in de woonkamer
slaapbank in de woonkamer
toilet
toilet

slaapkamerbed
slaapkamerbed
douche
douche
de bank
de bank
woonkamer
woonkamer
huisje
huisje
huisje
huisje
huisje
huisje
huisje
huisje
huisje
huisje