Je paarden kunnen mee

Ook voor een fantastische paardenvakantie kunt u in de Achterhoek terecht. 

De Achterhoek wordt geroemd om zijn afwisselende en rustgevende coulisselandschap. Wat is er mooier dan dit te verkennen, hoog zittend op je paard of rijtuig? Rustige wegen leiden je van dorp tot dorp. Door de bossen beweeg je je voort over goed berijdbare zandwegen. Iedere honderd meter verandert de streek van gezicht. Prachtige boerderijen, bossen, weiden en de gastvrijheid van de mensen uit de streek vormen een ideale combinatie voor het maken van geslaagde ruiter- en mentochten.

Wij hebben de gelegenheid en ruimte om uw paard te huisvesten zodat u hier in de omgeving prachtige buitenritten te paard of met de menwagen kunt maken. In de omgeving wemelt het van de zandpaden en ruiter/menroutes.

De paardenboxen die wij ter beschikking hebben, hebben ruime afmetingen, 3 x 3,5 m en zijn met rubber matten en stro bedekt. Daarnaast is er gelegenheid voor weidegang.

U dient uw paard hier zelf te verzorgen. Alle paarden moeten zijn ingeënt tegen influenza en tetanus.

We hebben de beschikking over goed paardenhooi dat wij zelf van onze weilanden oogsten, dat is bij de huurprijs van de stalling inbegrepen. Eventueel bix moet u zelf menemen. 

Daarnaast is het mogelijk om met één van onze eigen paarden op pad te gaan. Uiteraard is het dan wel zo dat u goed moet kunnen paardrijden of mennen. Maar ook als u niet kunt mennen kunt u er op uit met de menwagen en onze paarden, dan zorgen wij ervoor dat er een koetsier is. Informeer naar de mogelijkheden en voorwaarden.

 

 

Er zijn heel veel men en ruiter routes in de achterhoek.

Hier een aantal links: 

Achterhoek te paard

Achterhoek.nl


paarden
paarden
paarden
paarden
paarden
paarden
paarden
paarden

Bezoekers

We hebben 13 gasten en geen leden online